1) Eesti keele õpetaja, kes on usin nutivahendite kasutaja, viis kolleegidele läbi sisekoolituse, mille raames tutvustas ja lasi katsetada erinevaid hariduslikke veebirakendusi (Kahoot, Quizziz, Google Forms, jne). Õpetajad said ise arvutiklassis “käed külge panna” ja ka hariduslikes veebimängudes võistelda. Nutikuu raames lubasid koolitusel osalenud õpetajad tundides tutvustatud keskkondi kasutada.
2) 8. klassi 3 noormeest viisid läbi arvutiõpetuse tunni 5. klassi õpilastele. Võeti lahti üks arvuti ja õpetati selle osi, tehti Kahooti.

Tulevikus plaanime kasutada rohkem QR koode viktoriinide läbiviimiseks.Loodame, et meie aprillinali on inspireeriv, ning unistame, et järgmine aasta jagab Haridusamet meile päris õigeid “nutišokolaade”!

20160321_101400

Tallinna Sikupilli Keskkooli nutikuu