Kooli seina ekraanil 3 päeva jooksul oli info, kuidas QR koodid kasutada ja luua, millised ohud QR koodiga seotud (esitlus, video).

1. Osalejad installeerisid QR-SCANNER oma nutiseadmestes.
2. Osalejad kasutasid oma 3-4G interneti või ühendasid kooli WI-FI sse
3. Esimeses ja teises korrustes oli luuletajade pildid seinas.
4. Õpilaste oli vaja skanneerida 20 luuletajade pilte. Iga pildis oli QR-kood, milles on küsimustik 8-ga vastuste variandidega. Ainult üks variand oli õige.

Tulemus: Õpilastel oli väga huvitav tutvustada QR koodi üritusega. Soovivad rohkem sama üritused läbi viia tulevikus, sest nende jaoks on väga mugavalt  meeles pidada luuletajaid kui nad ise leiavad ja saneerivad.

Kahoot mängude arvus: mänge  on 38 kokku!!

Kasutakse eesti keele tundides ka nutitelefonidel. Õpilased ütlevad, et need on lemmikud tunnid.Õpilased skanneerivad QR-koodi, avatakse mängu link. Mängude teema oli “Loomad”.2011-15.a. aruanne IKT alas, Kooli arendamise IKT alas 2015.-2020.a. projekt. Joonistamises tunnis õpilased värvisid erilisi värvimisi.

Pärast klassiõpetajad näitasid õpilasted enda loodud värvilisi animatsioone nutiseadmedega. Õpilased olid väga rõõmsad ja huvitunud kuidas ajsu näha 3D-formaadis. Õpilastele meeldib päriselus nutiseadmeid kasutada.

Tulemused:

Õpilaste tutvumine QR koodite läbi, gümnaasiumi õpilaste portfolio QR koodite loomine.

Sama üritusega meil on järgmised plaanid:
1. Gümnaasiumi õpilased saavad teha oma visiitkardi QR-koodiga ja selles koodis nad tulevad krüpteerida nende ise E-PORTFOLIO (või CV kui on vaja).
2. Saada e-mail, sms, oma lemmik kohta geopositsioon või kontaktiandmeid QR-i abiga.
3. Allalaadida andmeid ja installerida programeid QR-koodi skaneeriks.Jägada kogemust teiste õpetajatega.Kasutada Leaning Apps õppemänge tundidel.Arutleda seda igas aastas.Näita õpilaste teisi 3D-joonistusi appi ja õpetada neid ühendada  nutiseadmete teistega seadmetega (printerid, proektorid ja TV) WI-FI, BLUETOOTH või kaabelide abiga.  Paigaldada info vanematele ja õpetajatele

Tallinna Tõnismäe Reaalkooli nutikuu